ca es en

Avantprojecte de pavelló esportiu i gimnàs

Sant Fruitós de Bages

Descripció del projecte

El pavelló poliesportiu se situa al límit nord del solar, donant continuïtat al front de la façana de la nova escola. També es pretén dialogar amb el pavelló poliesportiu municipal, situat a l’altra banda del carrer.
El nou pavelló s’organitza en dos volums amb dues alçades diferents, un volum principal de 10,50m d’alçada que conté la pista poliesportiva, els magatzems i les graderies i un volum secundari de 6,50m d’alçada que conté el vestíbul, el gimnàs, els vestidors i les instal·lacions.
La relació entre el pavelló i el volum de l’escola es realitza a través d’un passatge porxat de 2,50m.

Fitxa tècnica

Data del projecteMaig 2022

Arquitecte/sPere Santamaria

PromotorAjuntament de Sant Fruitós de Bages

Superfície2.423'20 m2

Pressupost3.576.000 €