Santamaria Arquitectes

ca es en

Sala polivalent i vestidors annexes a pista poliesportiva

Manresa

Descripció del projecte

El projecte respon a un programa de vestidors annexos a la pista poliesportiva, cafeteria,  sala  polivalent i despatxos. L’edifici està format per una barra de serveis i vestidors, on es situa també el bar, annex a un dels extrems llargs de la pista existent.

Els vestidors tenen un doble accés cap a la franja de circulació, on es recullen l’accés principal i la sortida d’emergència en els dos extrems. Un altre volum conté la sala polivalent de 250m2 divisible mitjançant panells corredissos en 3 sales més petites.

Fitxa tècnica

Data del projecteMarç 2001

Data final d'obraJuliol 2003

Arquitecte/sPere Santamaria

Arquitecte tècnicJosep Maria Corominas (SUMMA)

Càlcul d'estructuresManuel Arguijo y Associados S.L.

Càlcul d'instal·lacionsGarrós Taller d'Enginyeria

PromotorGestió d'Infraestructures S.A. (GISA) / Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya

Superfície718,90 m2

Pressupost532.862 €

ConstructorGestió i contrucció Roig-Crespo, S.L.