Santamaria Arquitectes

ca es en

Rehabilitació de l’edifici d’habitatges c/ Botella 16

Barcelona

Descripció del projecte

La proposta passa per ubicar una única escala oberta, a la crugia central, amb accés directe al pati posterior i als pisos situats a les plantes superiors. Es pretén potenciar el pati amb accés directe des del vestíbul d’entrada, sense cap tancament, donant un ambient únic i visible des del carrer.

A les dues crugies laterals es col·loquen dos locals amb il·luminació i accés al pati comú i a la part posterior s’hi ubiquen quatre despatxos que s’organitzen en dúplex, dos a cada costat i amb accés des del pati, potenciant l’espai públic d’aquest pati interior.

 

Fitxa tècnica

Data del projecteGener 2013

Arquitecte/sPere Santamaria

Tipus de concursConcurs restringit - 2on classificat

PromotorSumasa

Superfície1.100 m2