Santamaria Arquitectes

ca es en

Reforma i ampliació de parc de bombers

Mollet del Vallès

Descripció del projecte

L’objecte del projecte és l’ampliació de l’edifici de les cotxeres existent, i la construcció del nou edifici de dependències.

L’edifici de les dependències, de dues plantes d’alçada, es desenvolupa a partir d’un passadís central a doble alçada amb programa a cada banda.

A la primera planta només es construeix la franja est, on es col·loquen les habitacions i un bloc de serveis a l’extrem.

A les cotxeres es manté el volum prefabricat existent i s’hi afegeix una ampliació a la façana sud amb sortida directa a la carretera.

Fitxa tècnica

Data del projecteAbril 2006

Data final d'obraOctubre 2009

Arquitecte/sPere Santamaria

Arquitecte tècnicJosep Maria Escuer

Càlcul d'estructuresJoan Ramon Blasco

Càlcul d'instal·lacionsJSS arquitectura i enginyeria SLP

PromotorGestió d'Infraestructures S.A. (GISA) / Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya

Superfície1.400 m2

Pressupost2.228.720 €

ConstructorSerom

FotografiaFrancesc Rubí