Santamaria Arquitectes

ca es en

Reforma de pavelló poliesportiu tipus PAV-2

Navarcles

Descripció del projecte

La reforma del pavelló de Navarcles passa per adequar l’edifici existent en un PAV-2 i organitzar els accessos i espais perimetrals. L’edifici existent presenta un seguit de desnivells que fan difícil l’accessibilitat a tot el conjunt esportiu.

L’accés al nou pavelló reformat es realitzarà pel carrer de Folch i Torres, on s’urbanitzarà l’espai exterior que tindrà les funcions de plaça polivalent . Aquest espai exterior serà la zona de relació entre el pavelló, el camp de futbol i el bar, que serà ampliat i renovat.

 Plafons concurs

Fitxa tècnica

Data del projecteSetembre 2013

Arquitecte/sPere Santamaria

Tipus de concursConcurs restringit - 3er classificat

PromotorAjuntament de Navarcles

Superfície2.150 m2