Santamaria Arquitectes

ca es en

Projecte d’ordenació de la zona esportiva

El Masnou

Descripció del projecte

La proposta parteix de la intenció d’ampliar l’actual recinte esportiu on es troba el camp de futbol tot afegint un nou terreny de joc que compleixi les mesures oficials requerides per la normativa estatal de “Futbol 11”. Paral·lelament, aquesta nova ampliació incorporarà dins el recinte nous usos: accés principal, edifici bar-restaurant, edifici graderia i vestidors, bossa d’aparcament.

La idea principal rau en el fet de situar l’accés principal al camp de futbol fent front a la prolongació de la traça del carrer “Xile” que actualment ja fa façana a alguns equipaments municipals i pel qual s’estudia la possibilitat d’esdevenir un carrer amb prioritat per als vianants en un futur proper.

Així doncs, es proposa una gran plaça al final d’aquest carrer que allotjarà, per una banda, l’accés al recinte esportiu i, per l’altra, l’accés al bar-restaurant. Val a dir que aquest establiment, donada la seva posició, podrà funcionar independentment del recinte esportiu ja que es proposa col·locar-lo a cavall entre l’interior i l’exterior del recinte.

Fitxa tècnica

Data del projecteNovembre 2018

Arquitecte/sPere Santamaria

PromotorAjuntament del Masnou