Santamaria Arquitectes

ca es en

Pavelló poliesportiu i piscina coberta

Masquefa

Descripció del projecte

Es proposa un nou equipament esportiu format per pavelló poliesportiu PAV-2 i piscina coberta PCO-2.

El nou complex esportiu es planteja com una seqüència de tres volums clarament diferenciats. Als dos extrems es situen el pavelló poliesportiu i la piscina coberta, i el volum central és on es troben els accessos, circulacions i patis de llum.

Tant a la zona de poliesportiu com a la piscina, la peça de vestidors actua com a element de transició entre el recorregut de peus bruts i la zona de peus nets, o descalços en el cas de la piscina.

 Plafons concurs

Fitxa tècnica

Data del projecteSetembre 2010

Arquitecte/sPere Santamaria

Càlcul d'estructuresManuel Arguijo y Associados S.L.

Càlcul d'instal·lacionsJSS arquitectura i enginyeria SLP

PromotorAjuntament de Masquefa

Superfície5.053 m2

Premis1er premi concurs obert