Santamaria Arquitectes

ca es en

Parc de bombers

Valls

Descripció del projecte

Es crea un volum rectangular compacte alineat al carrer, dissenyat com un objecte aïllat enmig del polígon industrial on s’ubica. La meitat del volum està ocupat per les cotxeres i serveis associats, amb heliport a la coberta, i a l’altra meitat s’hi situen les dependències pels bombers.

 Plafons concurs

 

Fitxa tècnica

Data del projecteGener 2007

Data final d'obraSetembre 2011

Arquitecte/sPere Santamaria

Arquitecte tècnicMBF Serveis d'Arquitectura i Gestió

Càlcul d'estructuresManuel Arguijo y Associados S.L.

Càlcul d'instal·lacionsJSS arquitectura i enginyeria SLP

PromotorGestió d'Infraestructures S.A. (GISA) / Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya

Superfície1.240 m2

Pressupost2.939.065 €

ConstructorCJAM

FotografiaFrancesc Rubí

Premis1er premi concurs restringit