Santamaria Arquitectes

ca es en

Escola Masquefa II

Masquefa

Descripció del projecte

Es projecta un edifici en forma de “L” alineat al carrer, a oest, i al límit nord, amb la parcel·la on es situa el nou institut.

L’edifici es tanca a les vistes properes per les façanes nord i oest, mitjançant la creació d’uns patis reculats on s’obriran les dependències, i s’obre cap a la zona dels patis i les vistes al parc.

Aprofitant el fort desnivell del terreny, l’edifici es desenvolupa en planta baixa, on es localitza l’accés principal pel carrer Xic de l’Anye, i en planta -1, on es situaran els patis i pistes poliesportives.

 Plafons concurs

Fitxa tècnica

Data del projecteDesembre 2012

Arquitecte/sPere Santamaria

Càlcul d'estructuresManuel Arguijo y Associados S.L.

Càlcul d'instal·lacionsJSS arquitectura i enginyeria SLP

PromotorGestió d'Infraestructures S.A. (GISA) / Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Superfície2.550 m2

Pressupost3.739.017 €

ConstructorConstructora de Calaf

Premis1er premi concurs restringit