Santamaria Arquitectes

ca es en

Escola bressol al Polígon Industrial Bufalvent

Manresa

Descripció del projecte

L’edifici té forma de L, on totes les aules donen al pati, amb la façana orientada a sud i protegida amb un ràfec que a la vegada actua de porxo. La sala d’usos múltiples, també dona al pati interior, aconseguint una relació de tots els espais comunitaris.

La nova escola bressol es troba dins un polígon industrial, on el soroll de vehicles pesants es continu. La configuració de l’edifici en forma de L, resol el soroll provinent del carrer creant un espai interior aïllat de l’exterior, i mitjançant la col.locació d’una barrera vegetal paral·lela a la tanca.

 Plafons concurs

Fitxa tècnica

Data del projecteNovembre 2011

Arquitecte/sPere Santamaria

Tipus de concursConcurs obert (obra + projecte) - 2on classificat

PromotorAjuntament de Manresa

Superfície466 m2

ConstructorConstruccions F.Vidal