Santamaria Arquitectes

ca es en

Ascensor públic per millora de l’accessibilitat al barri de “La Rampinya”

Sallent

Descripció del projecte

Col·locació d’un ascensor públic per a donar accessibilitat al desnivell de 17m entre el Barri de la Rampinya, pel Carrer Concepció, i la cota de la carretera que dirigeix cap al centre del poble.

Es tracta d’un ascensor panoràmic format per una caixa de vidre que es desplaça entre dues estructures metàl·liques.

També s’urbanitza el carrer Concepció mitjançant la substitució del paviment existent per una plataforma única amb paviment asfàltic a la part central i lloses de formigó als laterals. El carrer s’expandeix mitjançant una terrassa panoràmica en voladís, que és el punt d’arribada de l’ascensor.

  Plafons concurs

Fitxa tècnica

Data del projecte2017

Arquitecte/sPere Santamaria

Càlcul d'estructuresCarmela Torró

PromotorAjuntament de Sallent

Superfície117,50 m2

Pressupost322.076,60 €

Premis1er premi concurs restringit