Santamaria Arquitectes

ca es en

Sports hall remodeling

Navarcles

Project description

The renovation of the Navarcles Pavilion is to adapt the existing building to a PAV-2 and to organize the accesses and perimeter spaces. The existing building has a series of slopes that make accessibility difficult for the whole sports complex.

Access to the newly renovated pavilion will take place on the street of Folch i Torres, where the outer space will be developed and it will have the functions of a multipurpose place. This outer space will be the area between the pavilion, the football field and the bar, which will be expanded and renovated.

 Competition boards

Data sheet

Project dateSeptember 2013

Architect/sPere Santamaria

Competition typeConcurs restringit - 3er classificat

PromoterNavarcles Town Council

Area2.150 m2