ca es en

EB house

Project description

The house is located within a plot between party walls and it consists of ground floor and three upper floors. The central idea of the project is to generate a large double space in the dining room that visually communicates the space with the suite bedroom on the top floor and, at the same time, it contains the extensive library owned by the promoters. The ground floor will be dedicated to parking, the first floor to the day areas, the second floor to the bedrooms and the top floor, the attic, will be occupied by a studio with solarium and pool.

Data sheet

Project dateJuny 2020

Architect/sPere Santamaria

Technical architectJordi Claramunt

Structure calculationJordi Payola Arquitectura i Enginyeria

Services calculationSanti Marés

PromoterPrivate

Area343 m2